Underkläder

Babydoll underkläder - vackert, sött, sexigt

           


När man pratar om babydoll underkläder brukar man mena en viss typ av kort nattlinne som ofta räcker till stussen. Inte sällan är dessa tunna, kanske gjorda i meshtyg, spets eller satin. Man kan säga att det är en sorts tunika för nattligt bruk. En babydoll kan vara söt eller sexig och säljs ofta som ett lite festligt underklädesplagg. Kanske vill du använda det för att överraska din käresta med något raffigt till fredagskvällen? Så tänker åtminstone vi oss denna typ av underkläder. Det känns inte riktigt som något man sover i när man är helt själv. Men det skulle såklart också fungera om man nu ville känna sig lite lyxig.

Ibland säger folk babydoll och menar då en stil som är lite gullig och dockaktig. På de ställen vi rekommenderar kan du hitta både det specifika nattlinnet men också stuket.

Var kan du då köpa dina alldeles egna babydoll underkläder? Här kommer en liten guide med både billiga och lite finare varianter. Först och främst, Tradera. Där kan du hitta jättefina babydoll underkläder till riktigt bra priser. Eftersom babydoll ibland också används som en stil kan man ibland få upp orelaterade resultat om man bara skriver in ordet i sökfältet (typ klänningar, kjolar och smycken). Å andra sidan kan man ju då hitta något felkategoriserat som på grund av det har färre bud. Men vi rekommenderar i alla fall att man går till sektionen Nya underkläder. Ibland lägger vanliga medlemmar ut en babydoll de vill sälja och då kan man ibland göra fynd. Men även butiksannonser kan ibland ha riktigt bra köp nu-priser eller auktioner som inte så många är intresserade av.


Babydoll från Tradera

Dessa babydoll underkläder säljs av ett företag på Tradera för 49 kr (fast pris) plus frakt 39 kr i storlek Medium.


Billig babydoll

Den här kostar endast 99 kronor på rea vid köp nu. Detta var bara ett par exempel på vad man kan hitta på underklädessektionen. Det kommer in nytt varje dag så gå ofta in och titta så ska du se att du snart hittar en favorit.

Just babydoll underkläder kan vara lite svåra att hitta eftersom alla menar lite olika saker när de använder benämningen.


Babydoll Bonprix

Följande sockersöta babydoll kommer från Bonprix och kostar endast 179 kronor. Garanterat uppskattad i sovrummet och kanske även till frukosten. ;)

Men nu till drottningen av babydoll underkläder... För dig som inte letar efter ett superfynd utan kan tänka dig att betala ett mer normalt (men ändå inte skyhögt) pris. Vi pratar såklart om Victoria’s Secret. Deras webbshop säljer även till Sverige. Här kan alla dina underklädesdrömmar uppfyllas.

De har både stilen men också en hel avdelning bara för det specifika plagget babydoll med över hundra varor.


Victoria's Secret babydoll Röd babydoll

De här två är väldigt typiska för Victoria’s Secret. Man blir kär i dem, eller hur?


Babydoll chiffong Babydoll förkläde

Kreativa babydolls är deras specialité. Ovan ser vi en kreation med inbyggt förkläde.

Frakten till Sverige går på ungefär 30 dollar, kanske tillkommer även tull/moms. Kom ihåg att Victoria’s Secret-underkläder även kan hittas på Tradera och eBay men de är alltid väldigt populära.
Underkläder online Snygga underkläder Billiga underkläder Underkläder bröllop
Babydoll underkläder Sensuella underkläder Underkläder stora storlekarInformation om cookies


Kontakta oss: info (AT)