Underkläder

Underkläder värdiga ett bröllop

           


På den stora dagen vill man att allt ska vara perfekt, alltså även det man har under. Det är faktiskt inte alltid helt lätt att hitta underkläder för bröllop. Dels kanske man behöver någon typ av underklänning så att bröllopsklänningen sitter bättre eller någon typ av shaping underkläder. Men många vill också ha någonting som ser vackert ut bara för att vara fina.

Här har vi sammanställt en guide till var du kan hitta allt detta. Såväl fina nattlinnen och babydolls till bröllopnatten som mer funktionella men ändå passande underkläder att ha på dagen på själva bröllopet.

Nelly är bra på så sätt att man efter att man valt sektionen underkläder och sedan undersektion kan välja vilka färger man vill se. Kryssa i vit för att hitta något passande för just bröllop.


BH trosor bröllop

Det här söta setet med BH och trosor gör att man känner sig fin under på den speciella dagen.

Ett annat ställe som är toppen när man ska leta efter lite specifika underkläder, ja, t.ex. till bröllop är Smartgirl. Gå till sektionen Underkläder och välj sedan vilken kategori av plagg du letar efter. Sedan kan du även kryssa i färg, i detta fall Vit och kanske även Off-white (lite mattare vit färg). Du kan även välja prisintervall vilket är en smart funktion. De har ganska många storlekar inne och bra priser.


BH för Bröllop

Den här bedårande BH:n från Baci Lingerie hittar du hos Smartgirl. Värdig ett bröllop, tycker du inte?


Bröllop body

Här ser vi en vit body från Bonprix som är figurformande och ger en slank siluett och håller in magen.

Victoria’s Secret har en hel sektion för underkläder för bröllop. Vad sägs om en korsett/bustier? Eller ett strumpeband i den rätta stilen?


Bröllop korsett Bröllop strumpeband


En och annan body finns om din bröllopsklänning skulle kräva det. De har även lite roliga underkläder med bröllopstema, t.ex. trosor med texten "Just Married".

En klassiker när det gäller bröllop är strumpeband. I USA är det till och med tradition att man slänger sitt strumpeband mot gäster som ännu är ogifta för att se vem som kan fånga det. Strumpeband kan du t.ex. hitta hos Myheart.se som har massor av olika utföranden av detta klassiska och lite underliga underklädesplagg.
Underkläder online Snygga underkläder Billiga underkläder Underkläder bröllop
Babydoll underkläder Sensuella underkläder Underkläder stora storlekarInformation om cookies


Kontakta oss: info (AT)
Listad på Bröllopssajter.se