Underkläder

Guide till underkläder i stora storlekar

           


Om du letar efter underkläder i stora storlekar kanske det först och främst är bäst att titta i fysiska butiker. Lindex och Twilfit har specialutbildad personal och så kallade BH-experter som mer än gärna hjälper till. Vill du ändå testa att köpa underkläder online har vi några tips åt dig!

Först och främst, på Tradera kan du hitta både helt nya underkläder och sådana som kanske bara är provade till bra priser. Det finns en speciell sektion för extra stora storlekar. Gå till Kläder > Nya underkläder och välj för BH "F-kupa eller större". För sexiga och vackra plagg, t.ex. korsetter finns också valet stora storlekar, den kallas då "XXL eller större" och brukar innehålla åtminstone över hundra artiklar. Vill man inte hålla på och följa och passa budgivningar (något som annars kan vara riktigt skoj!) finns det alltid webbutiker som annonserar ut ett "köp nu"-pris.


Stor storlek korsett

Den här rockiga, sexiga korsetten finns bl.a. i storlek 50/52 på Tradera, annonseras ut av företaget Midheim för 179 kronor fast pris. Trosor kan man hitta i storlek 50-56.

Bonprix har en helt egen sektion som till och med heter Underkläder stora storlekar.


BH i stor storlek

Den här fina BH:n i rockabillystuk finns hos Bonprix i trepack för 249 kronor. Upptill G-kupa.

Det finns en underklädesbutik som heter Change som är väldigt populär hos framför allt storbystade kvinnor. De har inte bara stora storlekar utan även t.ex. BH:ar där kuporna är stora medan bandet runt är smalt (t.ex. 60F).


Stor BH från Change

Den här jättefina BH:n finns i upptill storlek 100 H. De flesta modeller finns i upptill F-kupa men om man klickar på Fullkupe-BH hittar man ännu större storlekar. Trosor och nattplagg finns i upptill storlek XXL. Går man med i Club Change kan man få rabatter.

En ganska fantastisk webbutik som säljer underkläder och nattplagg i stora storlekar är Ulla Popken. Här finns det mesta i upptill storlek 58. Du hittar bodies och stora stringtrosor och naturligtvis har de även BH:ar och dessa är i upptill storlek 120G.


Stort nattlinne

Fina, sexiga nattlinnen i upptill storlek 58/60, från Ulla Popken.

Bodyshapers i stora storlekar hittar du hos Kiyonna. Det är en amerikansk webbshop så frakten/tullen kan nog bli rätt så dyr. Men de har bra grejer i plus-storlekar.

Ett annat företag som säljer underkläder i ganska stora storlekar är Triumph. De har även amnings-BH:ar. BH:ar i upptill K-kupa hittar du hos BHteamet.se.
Underkläder online Snygga underkläder Billiga underkläder Underkläder bröllop
Babydoll underkläder Sensuella underkläder Underkläder stora storlekarInformation om cookies


Kontakta oss: info (AT)