Underkläder

Billiga underkläder - insidetipsen!

           


Är du på jakt efter just billiga underkläder på nätet? Det finns, tro oss. Har du tur kan du göra superfynd. Nu tänkte vi visa dig hur. Det finns dock några hakar. Riktigt billiga underkläder kanske inte finns i alla storlekar och kvalitén är antagligen inte den bästa. Men drar du en något sånär vanlig storlek och inte kräver just någon jättefin kvalitet så går det ibland att hitta något riktigt fint till ett riktigt lågt pris. I fysisk butik är H&M och Lindex lågprismärkena nummer ett och dem du ska spana in om du letar efter något billigt. Men på nätet är det lite andra shopar som gäller.

Om vi börjar med stället där du kan hitta de grymmaste fynden, Tradera. Har du ork att passa auktioner (alltid bra om man kan sitta i sista minuten och bjuda då färre hinner ändra sig) och har ett relativt öppet sinne angående vad du är ute efter så kan du hitta fina saker till väldigt låga priser. Ibland har olika butiker utförsäljning av helt nya saker och det förekommer rätt ofta att vanliga privatpersoner säljer saker de köpt men som kanske inte var lagom. Du har helt klart en fördel om du har en liten storlek. Kolla alltid frakten.


Billig chemise

Denna helt nya chemise gick för endast 46 kronor inklusive frakt för en tid sedan. Billigare underkläder än så får man nog leta efter.


Billig body

En nätbutik som säljer ganska billiga underkläder är Bonprix. Bodyn ovan såldes t.ex. en tid för 49 kronor. Håll utkik efter reor och utförsäljningar som faktiskt förekommer ganska ofta.


Billig

Denna söta bh säljs i vissa färger i tvåpack för endast 99 kronor. Dessa är bara exempel på grejer man kan hitta till väldigt låga priser om man är lite öppen för olika färger och modeller.

Att kombinera olika plagg till något kreativt är alltid kul!
Underkläder online Snygga underkläder Billiga underkläder Underkläder bröllop
Babydoll underkläder Sensuella underkläder Underkläder stora storlekarInformation om cookies


Kontakta oss: info (AT)