Underkläder

Snygga underkläder - hemliga tips!

           


Här tänkte vi tipsa om snygga underkläder du kan hitta i både kända och lite mer obskyra webbshopar. Våra tips gäller både dig som vill ha originella underkläder som förmodligen ingen annan har sett och du som vill hitta dem billigt och göra riktigt bra klipp. Gemensamt för allt vi föreslår är att det går att hitta online.

Fundera på om du kommer att använda plagget många gånger. Letar du efter en favorit som du kommer att bli bekväm i eller ämnar du använda underkläderna endast vid något enstaka speciellt tillfälle? Detta kan vara en bra riktlinje för priset.

Först och främst skulle vi vilja slå ett slag för våra absoluta favoriter vad gäller snygga underkläder nämligen tyska Pussy Deluxe. De är lite retro, rätt så porriga och kanske lite underground på samma gång. De gör även vanliga kläder. Ett märke i samma stuk är Vive Maria. En svensk återförsäljare av Pussy Deluxe och Vive Maria är Sweden Rock Shop. Dessa två är dock inte billiga om du nu är ute efter det. Men misströsta inte, vi kommer att berätta även om mycket snygga underkläder som också är billiga längre ner!


Budoir från Vive Maria

Denna helt underbara budoir från Vive Maria är klassisk och står på många tjejers önskelista.

Ett annat märke som säljer helt fantastiskt snygga underkläder är naturligtvis Victoria’s Secret. Om du någon gång har möjlighet att åka till USA, se till att köpa på dig ett lager! Passa på, de är billiga på plats och har ofta rea.


Victoria’s Secret BH

Victoria’s Secret är lite pråliga, sticker ut, är festliga... det finns inga som dom! De kan det där med detaljer och vet vad unga tjejer som tycker om att synas vill ha. De goda nyheterna är att de kan skicka varor till Sverige, så gå bara in på deras webbshop på Victoriassecret.com om du är intresserad (men då blir det tyvärr inte riktigt lika billigt).

Söker du snygga underkläder sorterat på kända märken? Gå då till Uppercut. Exempel på vad de säljer är Wonderbra, DKNY, Armani och Dolce & Gabbana bland annat. Många väldigt vackra underkläder, allt från BH och trosor till bodies och babydolls. Där finns även mycket för herrar.


Korsett från 6ixty 8ight

Nelly har också många snygga underkläder av olika kända märken. Som t.ex. den här uppseendeväckande korsetten från 6ixty 8ight.

Vill du göra riktiga fynd? Orkar du sitta och passa olika auktioner kan du hitta sjukt snygga underkläder otroligt billigt på Tradera. Dels finns olika företag som auktionerar ut kläder som blivit över men även privatpersoner säljer t.ex. felköp. Har du tur kan du ropa hem något fint för en väldigt nätt summa. Det mesta som säljs på Tradera i undeklädesväg är nytt. En kategori heter just "Nya underkläder". Har du en liten storlek har du större chans att göra superfynd.

Även svenska företaget Lustjakt har en hel del snygga och sexiga underkläder som förhoppningsvis får din käresta att tappa hakan.
Underkläder online Snygga underkläder Billiga underkläder Underkläder bröllop
Babydoll underkläder Sensuella underkläder Underkläder stora storlekarInformation om cookies


Kontakta oss: info (AT)